Andrei Volosevici a eșuat în tentativa de a demite viceprimarul de la USR

0 928

Andrei Volosevici a eșuat în tentativa de a demite viceprimarul de la USR. Primăria Ploiești se găsește în situația de a avea o conducere în conflict.

Recent transferat (deocamdată neoficial) la PSD, după cum singur a mărturisit, primarul municipiului are un război nu doar cu foștii colegi din PNL, membri ai Consiliului Local, dar și cu viceprimarul Anca Popa.

Căreia a încercat să-i pună în spate tot dezastrul financiar de la societatea de transport public călători – TCE Ploiești.

Lucru care nu îi face onoare, pentru că Volosevici știe bine cum s-au întâmplat lucrurile.

Primarul se mulțumește, însă, să spună că i-a delegat atribuții pe această linie dnei Popa, motiv pentru care aceasta ar fi și vinovata de serviciu.

Într-un proiect de hotărâre, care a fost supus votului și a picat cu brio (15 voturi împotrivă, 4 pentru, 4 abțineri), Andrei Volosevici (ca inițiator direct) a încercat, încă o dată, să scape de viceprimar. Nu a reușit, dar probabil va repeta schema.

Între timp, liberalii din CL Ploiești încearcă să-l demită pe directorul general al societății, Nicolae Alexandri, care amenință cu dosare penale pe oricine are curajul să-i impute un management defectuos.

Astfel, în loc de o administrație responsabilă, avem parte de circ.

Timp în care soarta SC Transport Călători Express SA pare să ducă într-o singură direcție: insolvență, respectiv faliment.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.