Andreea Balan, marturisire neasteptata la Antena 1

0 1.120

Andreea Balan, marturisire neasteptata la Antena 1. Solista a declarat, cu lacrimi în ochi, că și-ar primi soțul înapoi, dacă acest lucru l-ar schimba în bine.

Aseară, Andreea Bălan a venit la Xtra Night Show și a făcut declarații despre despărțirea de actorul George Burcea.

Cântăreața a mărturisit, cu sinceritate și aproape cu ochii înlăcrimați că l-ar primi înapoi, numai dacă împăcarea ar fi un lucru ce l-ar putea face pe acesta la fel ca înainte.

„Dacă nu îmi doream o familie nu făceam doi copii. George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera. Este o lume a bărbaților, eu sunt puternică, eu nu am manager și trebuie să fac afaceri cu bărbați, am o latură bărbătească. L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte. Dacă nu mai vrea aceată familie, evident  că vom ajunge la divorț”, a spus Andreea Bălan, la Antena 1.

Recent, actorul și-a luat bagajele și a părăsit domiciliul conjugal. La scurt timp, a fost filmat cu o altă femeie și poliția l-a descoperit șofând sub influența drogurilor. Oamenii legii au constat că Burcea consumase cocaină.

„I-am propus să facem terapie și l-am înteles, însă eu eram de vină pentru tot. El nu a ales să se vindece. Normal că totul a venit ca un tăvălug în momentul în care a ales să scrie cartea, pentru că te răscolești. Nu mi-am dorit niciodată să mă separ și să ajung la divorț. NU e vorba ca mi-am dorit cariera, este vorba ca fetele noastre vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele. Ele nu vor mai simți iubirea părinților. Lucrul ăsta mă doare. Nu mai există familia și copiii nu mai au repere. El este in filmele lui, încă nu realizează asta. Mi-a dat de înțeles că este mulțumit de întorsătura pe care viața sa a luat-o. Merg pe premiza că bărbații care-și schimbă comportamentul au pe altcineva, dar nu am dovezi în acest sens. Dar dacă ar avea se va afla”, a mai spus Andreea Bălan, la Antena 1.

Andreea Bălan a avut grijă să-și protejeze averea, printr-un contract prenupțial. Astfel, George Burcea nu se va alege cu nimic după divorț.

Conform unor surse, Andreea Bălan deține o vilă evaluată la 500.000 de euro, un apartament – de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux.

Ea este din Ploiești, iar părinții încă locuiesc în municipiu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.