ANAF: Functionara de la Trezoreria Brasov, bolnava de coronavirus

0 91

ANAF: Functionara de la Trezoreria Brasov, bolnava de coronavirus. Persoana nu desfășura activitate directă cu publicul.

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Braşov – Trezoreria Braşov, care a fost comunicat şi Direcţiei de Sănătate Publică, anunţă Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

“Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecţia tuturor spaţiilor din cadrul DGRFP Braşov, izolarea la domiciliu a angajaţilor care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus (COVID-19). Conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei actuale şi întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât şi angajaţii, să fie în siguranţă în unităţile fiscale”, se menţionează într-un comunicat al agenţiei.

ANAF reaminteşte contribuabililor că obligaţiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanţă prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (pentru depunerea declaraţiilor şi obţinerea de informaţii), iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro.

Informaţii generale în domeniul fiscal şi IT se pot obţine prin apelarea call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt înrolaţi în Spaţiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenţiei pentru a obţine informaţii generale în domeniul fiscal şi IT.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.