COVID-19: Au inceput si ploiestenii sa discrimineze angajatii spitalelor?

COVID-19: Au inceput si ploiestenii sa discrimineze angajatii spitalelor? Un salariat de la Spitalul Județean de Urgență a găsit un mesaj deranjant la afișierul blocului.

Bărbatul lucrează împreună cu soția la cea mai importantă unitate medicală din județ.

Și dacă până acum vecinii nu aveau ce să le reproșeze, de la o vreme se pare că sunt priviți cu suspiciune.

Persoane necunoscute au lăsat la afișierul blocului un mesaj care a fost greu de digerat de către cei doi soți.

Iată ce au găsit scris:

Bărbatul nu a putut suportat și a reacționat: „RUȘINE ACELOR PERSOANE CARE AU PUTUT SA SCRIE UN ASTFEL DE AFIȘ PE SCARA BLOCULUI IN CARE LOCUIESC !!!!! ȘTIIND CA ATIT EU CÂT SOȚIA ȘI FRATELE MEU LUCRAM IN SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENTĂ PLOIEȘTI !!!!! NU STIU CUM IN URMA CU CEVA TIMP CINEVA A PUTUT SA A-MI ȘTEARGĂ ACELAȘI MESAJ PE CARE L-AM PUS PE FB …. DAR MERGEM CU DUMNEZEU ÎNAINTE …”

Ziarul de Ploiești

coronavirus spitalul judetean de urgenta ploiesticovid19 spitalul judetean de urgenta ploiestistiri coronavirus Ploiesti
Comments (1)
Add Comment
  • NICOLESCU SONIA

    Buna seara,

    Va scriu ca locatar al blocului unde a aparut acel anunt care a necajit pe vecinii mei – sot si sotie, cei care lucreaza la Spitalul Judetean.
    Am vazut tarziu anuntul adresat administratorului blocului pentru impulsionare si regret nespus ca familia lor a fost lezata. Probabil, mi s-ar fi intamplat la fel, daca as fi lucrat in „prima linie”!
    M-am gandit, sa le transmit astfel, recunostinta nostra a tuturor si sa va rog sa publicati si anuntul care se afla acum in scara blocului. Poate ne salvam onoarea!
    Sanatate, tuturor!