Buzau: Autoturism iesit dintr-o benzinarie, spulberat de un autocar (FOTO)

Buzau: Autoturism iesit dintr-o benzinarie, spulberat de un autocar (FOTO). Două persoane – șoferul și soția acestuia – au murit.

Noaptea trecută, un tragic accident a avut loc pe DN2 – E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani.

Conform poliției, în timp ce ar fi efectuat manevra de pătrundere pe drumul european, dintr-o stație de alimentare combustibil de la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani, cu intenția de a vira stânga către Vrancea, un șofer brăilean de 47 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar.

Accidentul s-a soldat cu decesul brăileanului și a pasagerei din mașina acestuia, o femeie de 42 de ani, de asemenea din Brăila.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii continuă cercetările.

Tot vineri, dar câteva ore mai târziu, s-a întâmplat un al doilea caz similar.

Conform IPJ Buzău, în timp ce ar fi efectuat manevra de pătrundere pe DNE85, dintr-o stație de alimentare combustibil de la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani, cu intenția de a vira stânga către Vrancea, un șofer de 20 de ani, din județul Iași, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bucureștean de 49 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei din mașina ieșeanului, o femeie de 59 de ani, din Vrancea, care a fost transportată la spital.

În cauză se va întocmi dosar penal, polițiștii continuă cercetările.

Ziarul de Ploiești

accident 2 victime Buzauaccident doi morti Buzauaccident mortal Buzauspulberat de un autocarstiri Buzaustiri regionale
Comments (0)
Add Comment