Ambulanta atacata cu pietre din cauza unei fete de 19 ani care a murit dupa o nastere

0 993

Ambulanta atacata cu pietre din cauza unei fete de 19 ani care a murit dupa o nastere. Cazul s-a petrecut în județul Brăila.

O ambulanţă care transporta doi pacienţi la spital a fost atacată cu pietre, vineri noapte, de mai mulţi protestatari revoltaţi după ce o tânără a făcut septicemie, din cauza unui rest de placentă uitat de medici în uter.

Un grup de 25 de persoane, care se deplasa spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, a aruncat cu pietre într-o ambulanţă, spărgând unul din geamurile mașinii.

Ambulanțierul a povestit că transporta doi pacienți și că atât aceștia, cât și asistenta s-au speriat, dar nu a oprit mașina, a mers mai departe până la unitatea medicală.

Cazul tinerei a șocat opinia publică.

Ana Maria Păduraru (căsătorită Petre) a murit la o lună după ce a născut, pentru că doctorii care au asistat-o se pare că i-au uitat o bucată din placentă în uter. Femeia a făcut septicemie și a nu mai putut fi salvată.

Legiștii au dat dreptate familiei și spun că fata era sănătoasă, dar a răpus-o o infecție puternică provocată de neglijență la finalul interventiei medicale.

Cazul se află în atenția noului ministru al Sănătății.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.