Alegeri parlamentare: Ce propun candidatii PMP Prahova, pentru localitatile judetului (P)

0 94

Alegeri parlamentare: Ce propun candidatii PMP Prahova, pentru localitatile judetului pe care le-au vizitat și în care au aflat doleanțele oamenilor.

PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE
Suntem numărul 1 pe buletinul de vot și primii pe panourile de afișaj electoral.
Jucăm la victorie, pentru a putea mișca România și Prahova către un viitor mai bun.
Vom fi vocea ta la București și partenerii tăi la bine și la greu.
Suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.

Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de doamna deputat Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, iar, la Senat, de domnul Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina („omul cu agenda”, așa cum este cunoscut în oraș). Îi găsim în echipele noastre de candidați pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, ca și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească.

CÂTEVA DINTRE PROPUNERILE CANDIDAȚILOR PMP

Pentru alegerile parlamentare, Partidul Mișcarea Populară se prezintă în fața prahovenilor cu oameni orientați către promovarea, la București, a intereselor și a obiectivelor comunităților din județ.

Ca și la alegerile locale din 27 septembrie, atunci când am câștigat încrederea a zeci de mii de prahoveni sătui de politica baronilor roșii sau galbeni, propunem oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă.

Și la nivel național, și aici, în Prahova, învățământul se numără printre prioritățile de grad zero ale Partidului Mișcarea Populară. O vom dovedi și în consiliile locale, și la Consiliul Județean, și în Parlament.

Oamenii cu care stăm de vorbă au convingerea că lucrurile în România se pot mișca spre bine dacă și vocea lor este ascultată, dacă guvernanții îi privesc, în aceste vremuri grele, ca pe niște persoane, și nu ca pe niște cifre statistice, dacă toți românii se unesc în jurul unui proiect național.

Noi îi asigurăm că Partidul Mișcarea Populară este singurul care ține, cu adevărat, cont de vocea lor, de dorințele și de problemele lor.

Ploieștenii sunt mai preocupați de problemele locale, din oraș și din județ, decât de marile teme politice ale momentului. În fiecare zi, echipa PMP îi ascultă pe ploieșteni. Oamenii sunt îngrijorați de efectele unor măsuri anti-Covid, precum închiderea piețelor sau a școlilor, și vor ca lucrurile în România să miște, în sfârșit, spre bine.
Colega noastră Adina Chițu, candidat la Camera Deputaților, le transmite ploieștenilor proiectele noastre pentru România și pentru Prahova:
O nouă Lege a Sănătății, mai bună. Relansăm producția românească de medicamente și desființăm „baronii din Sănătate”, care fac posibil furtul!
Avem un plan realist de construcție, cu finanțare europeană, de școli și grădinițe care permit măsuri sigure de distanțare socială a copiilor.
Le spunem ploieștenilor îngrijorați de ziua de mâine să nu se teamă și să nu-și piardă speranța. Împreună, vom învinge greutățile pe care ni le pune în spate pandemia.

PMP va fi un partener al noului primar din din Câmpina în eforturile sale de a rezolva problemele orașului, cu minima condiție să-și facă datoria față de oamenii care i-au ales.Sunt probleme pe care le cunoaștem cel puțin la fel de bine și la care avem soluții.
Pe Câmpinița, o mare problemă este întârzierea nepermisă a finalizării stației de pompare de pe Strada Crișuri, ultima fază a proiectului de racordare la canalizare a oamenilor din zonă. Vom face demersurile necesare pe lângă Hidro Prahova pentru a urgenta lucrările.
Soluția noastră pentru ca lucrurile să se miște bine este înființarea „Zonei Metropolitane Câmpina”.
„Zona” este un parteneriat administrativ între administrațiile locale din Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Bănești, Cornu, Telega, Provița de Sus și de Jos, Brebu și Valea Doftanei, pentru o dezvoltare integrată și accelerată a tuturor.
O astfel de organizare ne permite să accesăm mai ușor fonduri europene, să dezvoltăm mai rapid transporturile și infrastructura, să investim într-un parc industrial nepoluant și să transformăm Valea Doftanei în destinație turistică.
O astfel de organizare ne permite să rezolvăm ușor problemele de infrastructură (trotuare, rigole de apă pluvială) ale oamenilor din Poiana Câmpina care locuiesc pe drumurile care leagă localitatea de Provița de Jos sau de Breaza și pe care le-am notat în „Agenda lui Pițigoi”.
Ioan PIȚIGOi: Echipa PMP-Prahova la Câmpina(VIDEO)

Oamenii de pe Valea Prahovei sunt îngrijorați pentru viitorul turismului pe fondul măsurilor anti-pandemie. Pierderile oamenilor din industrie sunt uriașe, iar pericolul rămânerii fără locuri de muncă este iminent pentru mulți angajați.
Partidul Mișcarea Populară susține că nota de plată a pandemiei nu trebuie plătită doar de unii și că statul nu trebuie să-i pedepsească pe cetățeni pentru propria incompetență.
În programul nostru pentru România și pentru Prahova, propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie întreprinzătorilor din domeniul HORECA.
De asemenea, susținem stimularea și promovarea turismului prahovean, precum și dezvoltarea infrastructurii care permite creșterea acestuia.
Cătălina BOZIANU, deputatul tău: Echipa PMP-Prahova la Azuga și Bușteni (VIDEO)

Marea bătălie pe care o avem de dat la Băicoi este cu poluarea. Poluatorii s-au învățat rău: să polueze și să nu dea nimănui socoteală. Și asta, pentru că unii dintre politicienii locali sau județeni au devenit complicii lor. Noi nu facem parte din această categorie. Orice firmă care strică aerul și apa oamenilor trebuie să învețe că România și Prahova nu sunt sate fără câini și că trebuie să respecte legislația de mediu așa cum o respectă în alte state membre UE. Ne vom bate pentru asta și la nivel județean, și din Parlament sau de la Guvern.

Mulți dintre slăniceni suferă pentru că nu sunt racordați la rețeaua de gaze, așa cum se observă și în fotografia alăturată, în care se văd burlanele de la sobe scoase pe peretele blocului. Inadmisibil!

PMP are ca prioritate națională de investiții extinderea rețelei de gaze la minimum 65% dintre gospodării. Ca administrator public al județului, ori ca senator, la București, mă voi bate pentru ca oamenii din Slănic să nu se mai încălzească cu lemne, în secolul XXI.

Cheia dezvoltării comunei Măneciu este… Cheia. Stațiunea Cheia, unul dintre cele mai frumoase locuri din România. În Cheia, lucrurile pot fi mișcate spre bine printr-un parteneriat Primărie-Consiliu Județean-autorități centrale pentru investiții masive în infrastructura (apă-canal-gaz) necesară dezvoltării turismului.
Vom acționa pentru viitorul Cheii împreună cu Mihaela Vlăsceanu, candidat la Senat și unul dintre cei mai iubiți oameni ai locului pentru faptele bune pe care le face pentru cei mai năpăstuiți dintre consăteni, prin Fundația „Umanitate Măneciu”.
Vom acționa și pentru ca oamenii din satul Pământeni să aibă șansa de a trăi în condiții civilizate, prin accesul la utilitățile care acum lipsesc.

Oamenii din Florești privesc viitorul cu îngrijorare. Ne vorbesc de pericolul pierderii locurilor de muncă pe fondul crizei generate de măsurile anti-pandemie, de închiderea piețelor, care-i afectează pe producătorii agricoli, și a școlilor, care îi împiedică să învețe pe copiii fără posibilități materiale.
Partidul Mișcarea Populară are, în programul său național de guvernare, soluții pentru a relansa economia, pentru a le asigura copiilor condiții bune și sigure de educație, precum și pentru a sprijini producătorii români.

Comuna Ariceștii-Rahtivani este una dintre cele mai dezvoltate localități prahovene. Parcul industrial construit aici aduce venituri importante comunității, iar îmbinarea tradiției de muncă a locuitorilor vechi ai comunei, cu spiritul inovator al nou-veniților reprezintă rețeta de succes prin care comuna se poate mișca spre mai bine.
Alături de doamna profesor Nicoleta Preda, colega noastră, consilier local și candidat la Camera Deputaților, le transmitem oamenilor din Aricești, mai tineri sau mai înaintați în vârstă, că, spre deosebire de alte partide, suntem singurii care nu abordează în mod demagogic probleme importante pentru noi toți, precum reforma statului: doar noi susținem în mod sincer reducerea numărului de parlamentari la 300, doar noi ne-am bătut cu adevărat pentru desființarea pensiilor speciale. Până acum, am fost puțini în Parlament, din 6 decembrie – sperăm – vom fi mai mulți. Dacă oamenii din Aricești și ceilalți români vor considera că merităm.
Cea mai mare nemulțumire a oamenilor locului este modul în care vechea administrație a comunei – așa-zisele partide mari – au gestionat banul public și în care i-au tratat pe cetățeni: fără transparență, cu aroganță și, uneori, chiar cu dispreț.

Și la Iordăcheanu, și la Gornet-Cricov, trebuie mișcat rapid pentru îmbunătățirea calității apei potabile și a canalizării. De asemenea, extinderea rețelei de gaze trebuie să fie o prioritate pentru orice prahovean cu funcție publică.

(P) Advertorial comandat de PMP Prahova

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.