Al treilea primar liberal se muta la PSD Prahova

0 542

Al treilea primar liberal se muta la PSD Prahova. Edilul din Bărcănești, Valeriu Lupu, crede că are mai multe șanse pe partea stângă a eșichierului politic.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat, vineri, a treia achiziție politică de anvergură.

Primarul din Bărcănești și-a dat demisia din PNL, pentru a putea candida ca social-democrat.

Mă bucur că încă unul dintre oamenii competenți ai administrației locale prahovene, domnul Valeriu Lupu, primarul comunei Bărcănești, s-a alăturat echipei PSD Prahova! Este încă o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat formează echipe de încredere, apropiate de oameni și care lucrează în folosul comunităților locale! Sunt sigur că, împreună, vom continua să modernizăm comuna Bărcănești, să dezvoltăm fiecare sat component al acesteia, așa cum am făcut și până acum, în perioada 2012-2020, când domnul Valeriu Lupu s-a aflat la conducerea administrației locale, ca viceprimar și, ulterior, ca primar. Experiența sa administrativă este un punct forte pentru viitoarele proiecte destinate dezvoltării localității, pentru că doar un primar capabil și devotat poate să asigure bunăstare și siguranță comunității locale! Bun venit în rândul social-democraților prahoveni, domnule Valeriu Lupu!“, a scris Bogdan Toader.

În ultimele 9 luni, PNL și PSD au făcut schimburi de primari în Prahova.

Edilii din Mizil, Sângeru și Bărcănești au trecut de la dreapta la stânga, iar primarii din Păulești, Bănești, Ciorani au făcut pasul invers.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.