Adrian Semcu adus cu mandat la DNA Ploiesti, alaturi de un om de afaceri din Bucuresti

0 263

Directorul SC Hidro Prahova SA, Adrian Semcu, a fost adus cu mandat, miercuri dimineață, la sediul DNA Ploiești, unde este audiat de procurori.

La DNA Ploiești a fost adus și Gheorghe Boeru, președinte al Romair Consulting (foto dreapta), o firmă care a oferit servicii de consultanță pentru SC Hidro Prahova SA, care are ca acționar unic Consiliul Județean.

Surse judiciare susțin că Gheorghe Boeru ar fi apropiat și de deputatul Sebastian Ghiță, fără să precizeze natura relației.

Aceleași surse au declarat că Adrian Semcu ar fi implicat în atribuirea, prin influențarea comisiei de licitații, a unui contract de consultanță, parte în cadrul programului județean cu finanțare europeană, în valoare de peste 160 milioane de euro, care viza introducerea și modernizarea rețelelor de apă-canalizare din mai multe orașe.

Semcu este directorul SC Hidro Prahova de câteva săptămâni. În trecut, el a mai fost parlamentar, prefect de Prahova, dar și vicepreședinte al CJ.

În cercul de cunoștiințe, Semcu s-ar fi lăudat apropiaților că dacă va fi luat de procurorii anticorupție atunci are multe denunțuri de făcut, deci își poate negocia libertatea, numai că este posibil ca astăzi să fie reținut.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.