Activitate blocata la Clubul Sportiv Municipal. Se forteaza finantarea, dar Primaria Ploiesti nu are solutii

3 215

blocaj-CSM-PloiestiCSM Ploiești a anunțat, miercuri, că la solicitarea sportivilor și a antrenorilor, care nu au mai fost plătiți de peste 2 luni, activitatea clubului a fost suspendată temporar. Aflat sub tutela administrației locale, acesta se confruntă cu un blocaj financiar, generat de refuzul Direcției Economice de a da viza controlului preventiv, după ce s-ar fi descoperit o serie de nereguli.

Astăzi, directorul CSM, Cezar Stoichiciu, a avut o întâlnire cu toți coordonatorii secțiilor componente, care au ajuns la concluzia că nu se mai poate continua așa.

”Am vrut să ascult și părerea celor care sunt afectați direct de această situație și, dacă au decis așa, eu nu pot decât să fiu solidar cu ei. Este vorba despre antrenori și sportivi care fac cinste clubului, orașului, despre oameni care au făcut performanță și nu pot să accept să-și bată joc de ei șeful direcției economice din cadrul primăriei, Nicoleta Crăciunoiu. Nu înțeleg cum anul trecut era de acord să se plătească tot — salarii, facturi, furnizori — deși, s-a văzut în urma auditului din toamnă, a fost un jaf de 20 de miliarde la club, iar acum refuză să semneze pentru salariile oamenilor. S-au plătit salarii pe PFA timp de trei luni, iar acum, brusc, nu mai este legal!”, spune directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu.

Conform deciziei luate în ședința de miercuri, activitatea tuturor secțiilor clubului a fost suspendată până la soluționarea problemei financiare.

Surse din cadrul Primăriei Ploiești au declarat pentru max-media.ro că Direcția Economică și Direcția Juridică vor primi termen, pentru cel mult o săptămână, să găsească o soluție legală pentru deblocarea plăților.

3 Comentarii
  1. REALITATEA TE VE DE says

    Tara condusa de turnatori idioti. Care e mai prost si vrea sa se evidentieze ca interesant, isi pune o pereche de ochelari de soare si ia o morga de agent secret. Nici dracu nu-l mai urneste din functie, sau sa-l intrebe daca face ceva ! Prostu(sau proasta) e in misiune !…Si eu zic c-ar fi perfect s-o angajeze pe d-na Craciunica asta la DNA… Sa le tina asta contabilitatea, ca face balanta contabila ca pe nota informativa, iar bilantul iese direct rechizitoriu, pe care il trimite la ANAF spre judecare ! Glumim bre glumim, dar luati toanta din drum ca pute, zau asa…

  2. Gica HENT- CAREU says

    Primarul Dobre, abia instalat in functie, se confrunta cu o situatie greu de gestionat! Ploiestenii l-au votat, insa a preluat fotoliul si functia « la pachet« cu delatoarea de serviciu al tuturor : d-na Nicoleta Craciunoiu, care se da drept comisarul Catani, dar da in gropi de incompetenta ! Cand am vazut-o reangajata la primarie, am inteles cum a aparut zicala « a intors-o ca la Ploiesti« . Ar putea DNA-ul Ploiesti sa o preia oficial( prin transfer!!!) ca experta de specialitate la ei ! Atunci sa vezi circ in dosare, ca fata e bota. Ea nu lucreaza cu cifre, date sau legi. Ea lucreaza pe baza de suspiciuni, uitati-va la declaratiile ei !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.