Accident grav pe partie, la Sinaia. Un schior este cautat de politie (UPDATE)

0 4.571

Accident grav pe partie, la Sinaia. Un schior este cautat de politie, după ce a lovit un copil de 10 ani, pe o  pârtie de pe Valea Dorului, și a plecat.

La acestă oră, poliția și jandarmii caută bărbatul care se pare că a provocat accidentul, după care a dispărut de la fața locului.

Evenimentul s-a petrecut pe pârtia Valea Dorului Variantă, cu grad de dificultate mediu.

Băiatul de 10 ani a fost luat cu elicopterul SMURD (FOTO de la un cititor), în stare gravă.

Conform unor surse citate de Ziarul de Ploiești minorul are traumatisme de cap, coloană și torace, fiind dus de urgență în București, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Bărbatul vinovat riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Tatăl copilului ar putea fi și el tras la răspundere, dacă se va dovedi că l-a dus pe o pârtie care nu era pentru minori. Nu există, însă, informații certe în acest sens.

UPDATE 2 (COMUNICAT POLIȚIE): “Astăzi, în jurul orelor 14:40, Poliția stațiunii Sinaia a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani care schia însoțit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenționat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia. Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului. La momentul sosirii polițiștilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită.
În continuare se desfășoară activități pentru identificarea persoanei.”

UPDATE 3 (COMUNICAT POLIȚIE): “În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani, a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.