A inceput razboiul pentru Primaria Ploiesti. Momentan, Savu vs Volosevici

1 297

În această dimineață, senatorul Daniel Savu, deputatul Sebastian Ghiță și viceprimarul municipiului Ploiești cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, au avut o întâlnire prin care se încearcă stoparea dezvăluirilor despre fostul primar, aflat în arest preventiv. Cei trei, probabil, au discutat despre cum să acționeze administrația locală, astfel încât imaginea lui Iulian Bădescu să nu mai aibă de suferit, în plus față de ceea ce fac procurorii DNA. 

Printre alte subiecte, este posibil să se fi analizat și situația politică din Consiliul Local, inclusiv dorința PNL de a câștiga – prin Andrei Volosevici – funcția de primar al municipiului.

La ieșire, Daniel Savu a avut de spus câteva cuvinte clare împotriva adversarului: “Trebuie să îi scăpăm pe ploieșteni de Volosevici! În cei 4 ani cat a fost primar nu a facut nimic pentru Ploiesti. I-a avut pe Traian Basescu presedinte, pe Roberta Anastase la Camera Deputatilor, pe Gabriel Sandu care fura de la Microsoft si Posta Romana, pe Nastasia de la Ministerul Dezvoltarii, iar acum ne promite marea cu sarea. Vreau sa scutesc ploiestenii de aceasta calamitate.”.

În replică, senatorul PNL a postat pe facebook un punct de vedere virulent:  „Astazi domnul senator, presedinte PSD Prahova, Daniel Savu, a declarat ca vrea sa scape Ploiestiul de Volosevici . E cumva singura preocupare a PSD din acest moment? Politica, din nou politica, lasand la o parte faptul ca domnul senator, presedinte PSD Prahova, Savu subestimeaza inteligenta ploiestenilor. Afirmatii grave… Oare de acum se apuca de proiecte? Nu e cam tarziu? Ma intreb spitalul de pediatrie-proiect ratat, intarzierea proiectelor europene, marirea gigacaloriei de la 160 la 234 lei, cumpararea de cladiri fara niciun folos pentru administratia locala si ploiesteni, marirea de taxe si impozite, fac parte din strategia PSD pentru a salva orasul si pentru bunastarea ploiestenilor? Sau te pomenesti ca de astazi s-au decis sa demareze proiectul pensiei municipale? Am un singur mesaj pentru domnul senator Savu: Faceti ceva, dar faceti! Au trecut trei ani. Cei care decid in 2016 sunt oricum ploiestenii, domnule presedinte al PSD!”

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. RADU says

    VOLOSEVICI A FOST UN PRIMAR MAI APROAPE DE PLOIESTENI.SAVU NU ARE NICI O SANSA

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.