A III-a editie de Fashion&Beauty Corner aduce in Ploiesti Shopping City cei mai cunoscuti bloggeri de moda

0 217

Primăvara vine cu surprize la modă pentru clienții Ploiești Shopping City. În weekend-urile 7 – 8 şi 14 – 15 martie, cea de-a treia ediție de Fashion&Beauty Corner revine cu sesiuni de stil, cei mai îndrăgiţi bloggeri de fashion din România, ședințe de make-up și hair style gratuite.

Mai mult, cele peste 100 de branduri din Ploieşti Shopping City îi aşteaptă pe vizitatori cu noile colecţii de primăvară – vară.  Fanii centrului comercial vor avea parte de concursuri pe pagina de Facebook, iar copiii sunt așteptați la ateliere creative dedicate sărbătorii de 8 Martie.

Specialiști în modă vin la cea de-a treia ediție de Fashion&Beauty Corner

Pe 7 martie, bloggerițele de fashion Carmen Negoiță și Silvia Postolatiev le așteaptă pe pasionatele de modă la prima ediție de Fashion&Beauty Corner din acest sezon. Doamnele și domnișoarele prezente în acest weekend la eveniment se vor bucura de prezentări de modă şi seminarii de stil, vor afla cele mai noi tendințe în domeniu și vor fi răsfățate la ședințele de înfrumusețare de make-up, hair style și de tratamente cosmetice gratuite. În plus, cei ce vizitează centrul comercial vor avea parte şi de demonstrațiile de fitness și sport.

Partenerii Fashion & Beauty Corner sunt make-up artiştii Irina Badea, Irina Croitoru şi Szuzsa Hidi, Avon, Kendra Beauty Cosmetics în colaborare cu Max Factor, Sensiblu cu brandurile L’Erbolario şi Batiste, Yves Rocher, Atelierele Ilbah, Mizar, Koton, LCWaikiki, RLV, Coco, Intersport, Poema şi salonul  VANDA STYLE&BEAUTY. Toate activităţile se vor desfăşura între orele 14.00 şi 20.00 în zona scărilor rulante.

Ateliere creative cu felicitări hand-made pentru mămici

Pe 7 – 8 martie, între 12:00 – 18:00, copiii prezenți în Ploiești Shopping City vor putea pregăti felicitări hand-made pentru mămici. În cele două zile, cei mici sunt invitați la atelierele creative unde vor învăța să facă cadouri de suflet prin tehnica decupajului sau prin colorare.

Fanii Ploieşti Shopping City sunt răsplătiţi cu vouchere cadou şi sesiuni de shopping

Tombola cu vouchere cadou ce a debutat pe 27 februarie este dedicată primelelor 1000 de persoane care fac cumpăraturi de minim 200 lei din noua colecţie a magazinelor din Ploieşti Shopping City şi fac dovada achiziţiei prezentând bonul sau bonurile fiscale la Biroul de Informaţii. Acestea vor câştiga pe loc un voucher în valoare de 30 lei, ce poate fi folosit la peste 40 brand-uri din mall.

În plus, fanii Ploieşti Shopping City pot profita de concursul de pe pagina de Facebook a centrului comercial, ce le poate aduce o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei. Pentru a se înscrie în competiţie, cei ce merg la cumpărături în Ploieşti Shopping City până pe 15 martie trebuie să urce pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie cu noile produse cumpărate, menţionând numele complet, dar şi brandul de unde acestea au fost cumpărate. Mai mult, pe 7, 8 şi 15 martie cei ce vor să participe la concurs se pot lăsa fotografiaţi chiar în mall de către fotograful Ploieşti Shopping City.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.