A fost prins autorul dublei crime care a îngrozit municipiul Timișoara

0 613

Inspectoratul de Poliție Timiş a transmis, joi noapte, că bărbatul suspectat că a ucis doi pensionari într-un apartament din centrul municipiului Timişoara a fost prins.

Se pare că bărbatul a fost localizat și înconjurat de poliţişti pe stradă, în zona Gării de Nord, deși a încercat să se ascundă și a evitat să ajungă în locuința sa sau în cea a părinților săi.

Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi  Ministerul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Marți seara, într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută, care a fugit.

Cei doi vârstnici vorbeau la telefon cu un nepot aflat în Germania, când în casa lor a intrat suspectul.

Băiatul a auzit îngrozit cum se aud țipete și a sunat imediat o altă rudă, care a ajuns la fața locului dar nu l-a putut opri pe criminal.

Totul s-a întâmplat în centrul oraşului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş.

Suspectul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere și așa poliția a putut creiona un portret robot.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.