8 inculpati retinuti in urma unei perchezitii la Brasov. Vindeau cocaina si ecstasy (VIDEO)

0 319

8 inculpati retinuti in urma unei perchezitii la Brasov. Vindeau cocaina si ecstasy, în cantități mari. 6 dintre ei au fost arestați.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 8 inculpați, în cadrul a trei dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au desfășurat activități de comercializare de cocaină și ecstasy către consumatori, inclusiv minori, de pe raza municipiului Brașov.

La data de 11.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov au efectuat un număr de 17 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate peste 3.900 de comprimate de ecstasy și peste 1 kilogram de cocaină, cu valoare de piață de aproximativ 130.000 euro.

De asemenea au fost ridicate și sumele de 7.800 de euro și 10.750 de lei.

Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a unui număr de 6 inculpați, iar, în cursul zilei de astăzi, alți doi inculpați vor fi prezentați cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Brașov, al lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov și al polițiștilor din cadrul Centrului Chinologic.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.