21 vanatori de munte, fosti combatanti in Irak si Afganistan, au fost recompensati la Busteni

1 205

21 de militari din Batalionul 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mociulschi” din Predeal, care au participat la misiuni în teatrele de operații Irak și Afganistan, au primit titlul de ”Cetățean de onoare al orașului Bușteni”.

A fost conferit încă un titlu post-mortem caporalului Mihalache Constantin, care a participat la misiuni în Irak și Afganistan, însă a trecut în neființă în urma unui tragic accident produs pe DN1.  Trofeul i-a fost înmânat fiicei acestuia, Bianca Elena, chiar de către fostul jucător de tenis Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere.

Toți cei 21 de militari prezenți la manifestare au primit din partea lui Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, câte un trofeu, o plachetă omagială, o diplomă, precum și câte un buchet de flori tricolor.

Festivitatea, organizată de Primăria Bușteni, a reprezentat un prilej de a cinsti responsabilitatea și eroismul de care au dat dovadă  militarii Batalionului 21 Vânători de Munte în acțiunile desfășurate.

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. Carpen Niculae says

    Așa de mult mă bucur cînd aud de bravi Vînători de munte din batalionul care am făcut și eu parte cu mulți alți din fremosul oraș Busteni.Bravo vouă și să fiți mîndri de voi și să nu uitați de frumoasa tradiție a celor care au fost înăintea noastră .Mulțumesc din suflet și sînt alături de voi chiar dacă mă aflu la mare depărtare locurile unde mam născut și crescut . Mulțumesc Nae Carpen Phoenix, Arizona.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.