Targul de Toamna se tine, pentru prima data, in 2 locatii din Ploiesti

0 6.115

Targul de Toamna se tine, pentru prima data, in 2 locatii din Ploiesti. Ediția a XIX-a are loc în perioada 1 – 10 octombrie 2021. 

Deschiderea va avea loc vineri, la ora 11:00.

La acest eveniment vor participa producători autohtoni de legume-fructe, vinificație, produse tradiționale românești, meșteri artizani, care vor prezenta produsele în standuri special amenajate.

Ediția din acest an a Târgului de Toamnă se va desfășura în două locații din municipiu:

  • Halele Centrale și parcarea alăturată, de pe strada Griviței
  • Piața Vest

De asemenea, în parcarea situată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu va fi amenajată o zonă de street food, cu mențiunea că nu vor fi amenajate terase și că mâncarea se va comercializa strict la pachet.

Accesul în zona târgului se va face cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

În cazul în care, avand în vedere starea de alertă, vor interveni modificări ale legislatiei privind organizarea acestui tip de evenimente, vor fi respectate prevederile legislației în vigoare la momentul respectiv.

CITEȘTE ȘI: Ce masuri a luat CLSU Ploiesti dupa ce rata de incidenta a sarit de 3 la mia de locuitori

Autoritățile susțin că „Accesul în zonele de consum, astfel delimitate și amenajate, este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Măsura se aplică și operatorilor economici, care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent. În situația în care activitatea operatorilor economici este restricționată sau închisă, este permisă prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice, care nu se consumă în spațiile respective.”

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.