Ploiesti: Timp de doua saptamani, se va circula cu restrictii pe podul metalic de la sud

0 1.083

Ploiesti: Timp de doua saptamani, se va circula cu restrictii pe podul metalic de la sud. Administrația locală a precizat că se fac verificări.

COMUNICAT

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, se vor executa lucrări de verificare/inspecție în exploatare a tablierului metalic, precum și activități de refacere a marcajelor rutiere deteriorate, la Pasajul de trecere între străzile Depoului și Mimiului, în perioada 09 – 25 aprilie 2021.

Lucrările respective vor fi derulate de S.C. Europan Prod S.A., în calitate de executant al obiectivului de investiții amintit.

Aceste activități sunt prevăzute în contractul încheiat cu municipalitatea ploieșteană, fiind obligatorii a se realiza în primii 3 ani de la darea în exploatare a pasajului, în special după trecerea sezonului rece.

Menționăm că, operațiunile de verificare/ inspecție se vor desfășura cu restricționarea circulației rutiere pe pasaj, alternativ, pe o singură bandă, în conformitate cu avizul acordat de Biroul Poliției Rutiere Ploiești.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menționată.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.