Pentru prima data, locuitorii comunei Floresti sunt implicati direct in actul administrativ

0 428

Pentru prima data, locuitorii comunei Floresti sunt implicati direct in actul administrativ, prin intermediul unui chestionar care va stabili prioritățile de investiții.

Primarul Simona David a anunțat, ieri, că lansează o cercetare sociologică la nivelul localității, care are ca scop identificarea punctelor de vedere ale cetățenilor, astfel ca deciziile să fie luate împreună cu aceștia.

Acest lucru se va face atât pe teren, cu echipe, dar și online.

Gestul este unic la nivelul județului Prahova.

”Dragii mei, este foarte important să vă implicați în luarea deciziilor referitoare la buna gospodărire a comunei. Vă consider echipa mea extinsă de consilieri și am nevoie de viziunea voastră pentru a stabili împreună obiectivele importante pe care le vrem atinse. Doar împreună putem dezvolta comuna noastră. Mă angajez să respect propunerile pe care le veți face în ceea ce privește rezolvare problemelor cu care vă confruntați, dar și a ideilor de modernizare a tuturor satelor” – a scris Simona David.

Chestionarul poate fi accesat la acest link – https://opinia-cetateanului.ro/sondaje/index.php (dă click) – și conține 13 întrebări.

Cei care îl accesează online, vor trebui să precizeze mai întâi în ce sat locuiesc, apoi să răspundă la întrebarea “Pentru dezvoltarea căror domenii ar trebui să aloce cu prioritate fonduri Primăria în zona dvs?“.

Locuitorii comunei sunt rugați, apoi, să numească “câteva acțiuni pe care le vreți derulate de primărie în zona dumneavoastră anul acesta“.

În plus, sunt invitați să nominalizeze trei investiții care ar trebui finalizate de către administrația locală.

Nu în ultimul rând, cetățenii din Florești sunt chestionați de impactul lucrărilor derulate în 2021, care au fost deja anunțate: amenajarea unui spațiu de recreere în satul Florești, finalizarea construcției grădiniței din Florești, amenajarea trotuarelor pe DJ 144, DJ 101P și DJ 145.

Părerea dumneavoastră este foarte importantă, iar răspunsurile sunt anonime. Tocmai de aceea vă rog să le acordați tot sprijinul echipelor din teren, dar și să completați cu bună credință chestionarele online” – a mai precizat primarul Simona David.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.