APM Prahova: Societatile trebuie sa solicite viza anuala pentru autorizatia de mediu

0 252

APM Prahova: Societatile trebuie sa solicite viza anuala pentru autorizatia de mediu. Un ordin al Ministrului Mediului, din 11 iulie, a modificat normele.

Agenția de Protecție a Mediului Prahova anunță că toți operatorii economici din județ, care dețin autorizații de mediu (simplă sau integrată), trebuie să solicite aplicarea vizei anuale pe actul de reglementare.

Acest lucru se face cu maximum 90 de zile și minimum 60 de zile înainte de ziua și luna corespunzătoare zilei și lunii în care a fost emis actul.

În cazul în care autorizația deținută a fost revizuită, termenul de 60 de zile se va calcula în funcție de ziua și luna în care a fost emisă autorizația inițială.

Pentru solicitarea de aplicare a vizei anuale se percepe tarif în cuantum de 100 de lei pentru autorizația de mediu și de 300 de lei pentru autorizația integrată de mediu, care se achită la sediul APM Prahova din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, sau prin ordin de plată, dovada achitării urmând să fie depusă odată cu documentele de solicitare a vizei.

Recomandăm celor interesați să verifice cu atenție ziua și luna emiterii autorizației de mediu pe care o dețin, astfel încât să se poată încadra în intervalul menționat mai sus”, a precizat APM Prahova.

Pentru anul 2020, viza anuală începe să se aplice pentru autorizațiile de mediu a căror dată de emitere depășește 10 septembrie 2020.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.