Prahova: Accident mortal pe DN1, la Romanesti. Un autoturism a derapat si s-a izbit de un stalp electric (VIDEO)

Luni dimineață, în jurul orei 10:30, a avut loc un accident pe DN1, pe raza localității Românești. Un autoturism Dacia Logan a derapat și s-a lovit de un stâlp electric. Șoferul a decedat la scurt timp.

Așa cum se poate vedea din filmul de mai jos, pus la dispoziție de un martor ocular, mașina a  ieșit inexplicabil de pe carosabil, imediat după o curbă, și a lovit violent stâlpul de pe marginea șoselei, după ce s-a rotit 180 de grade.

În urma impactului, a izbucnit și un scurtcircuit.

Șoferul în vârstă de 31 de ani a suferit un stop cardio-respirator, în urma rănilor suferite, și nu a mai putut fi resuscitat de echipa SMURD.

Polițiștii rutieri încearcă să afle ce s-a întâmplat, pentru că așa după cum se  poate vedea (după secunda 33) mașina a derapat brusc, fără să fie nimic în preajma ei.

În acel moment, conform martorului, Dacia Logan avea o viteză în jur de 100 km/ h, lucru pe care expertiza tehnică îl poate confirma sau nu.

De asemenea, este posibil ca șoferului să i se fi făcut rău la volan, dar urmează ca răspunsul final să îl dea Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Mulțumim pentru VIDEO dlui Mărăcine Anton!

accident DN1accident mortalaccident Romanestiinfotrafic si radare Prahovastiri Prahova
Comments (2)
Add Comment