YouTube resimte concurenta Facebook si ofera clientilor un nou serviciu

youtube-live-tvDupă mai multe luni de zvonuri, site-ul american de video-sharing YouTube și-a anunțat, marți, intrarea în sfera serviciilor de live streaming, informează agenția chineză Xinhua.

Noul serviciu oferit, YouTube TV, va include servicii de streaming live de la posturi importante printre care ABC, CBS, FOX și NBC, precum și de la un număr de canale prin cablu locale.
   
Dacă anterior, vizitatorii YouTube puteau viziona doar materiale video de la respectivele posturi TV la un moment ulterior, în prezent, pentru o taxă lunară de 35 de dolari americani, abonații vor avea acces la transmisiuni live de pe aceste canale.
   
O altă caracteristică a YouTube TV este sistemul său de cloud DVR, care permite abonaților să înregistreze câte show-uri doresc. Conținutul acestora va rămâne în înregistrările lor video salvate timp de nouă luni, fără a fi stocat pe dispozitivul mobil al abonaților.
   
Noul serviciu YouTube TV va fi disponibil pentru clienții din Statele Unite în lunile următoare.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *