WikiLeaks: Seful de campanie al lui Hillary Clinton vorbeste, prin e-mailuri secrete, despre existenta extraterestrilor?

socialfeedJohn David Podesta, de 67 de ani, şeful de campanie al candidatului democrat la cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton, se află sub lumina reflectoarelor în plină campanie prezidenţială, odată ce WikiLeaks, ONG care publică informaţii „secrete”, protejându-şi sursele, a publicat 2.000 de e-mailuri ale acestuia şi continuă să publice, potrivit CNN.

WikiLeaks susţine că se află în posesia a mai mult de 50.000 de e-mailuri care îi aparţin lui Podesta. El a fost şeful de cabinet al lui Bill Clinton între 1998 şi 2001şi consilier al lui Barack Obama între 2014 şi 2015.

John Podesta spune că serviciile secrete ruse sunt de vină pentru publicarea e-mail-urilor, cu intenţia de a îndrepta preferinţele de vot la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Donald Trump, potrivit New York Times.

El mai spune că momentul în care WikiLeaks a publicat e-mailurile respective nu este o simplă coincidenţă, pentru că s-a suprapus cu momentul când a fost dezvăluit video-ul în care Donald Trump era surprins făcând comentarii controversate referitoare la femei.

  • Ce ar conține mesajele dintre John Podesta și fostul astronaut Edgar D. Mitchell

Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la  Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.

Prin intermediul e-mailului s-a descoperit că cei doi doreau să aibă o conversaţie pe Skype despre potenţialul unui război în spaţiu. Mitchell şi-a avertizat cunoştinţa că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu”.

Mitchell, care a lucrat în cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasării Amelor în Spaţiul Cosmic, a scris: ,,Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare”. ,,Poate suna ca science fiction, dar potenţialul unui război stelar este destul de real”.

Edgar D Mitchell i-a mai spus lui John Podesta că Papa este „conştient” de inteligenţa extraterestră. „Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului”, potrivit Express.

VEZI DOVEZI AICI: WikiLeaks – The Podesta Emails

Sursa: Descopera.ro

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *