Vezi ce spun politistii despre accidentul din Baicoi, dintre un TIR si un autobuz de la fabrica Michelin

TIR Baicoi 12 victime 1Accidentul de marți seară, din centrul orașului Băicoi, s-a petrecut din cauza neatenției, susțin surse din IPJ Prahova.

TIR-ul de la firma Kalomil, care se ducea să încarce marfă, a ieșit de pe o stradă secundară, fără să acorde prioritate, și a lovit în plin autobuzul care transporta muncitori de la Michelin Florești, care s-a răsturnat.

Șoferul de pe TIR – un bărbat de 45 de ani, din Băicoi – nu consumase alcool. Același lucru au spus polițiștii rutieri și despre șoferul autobuzului – 55 de ani, din Băicoi.

Chiar și în aceste condiții, ținând cont că sunt consemnați 9 răniți internați în spital, din care 5 grav, inclusiv o femeie care și-a pierdut o parte din mâna stângă, conducătorul auto vinovat a fost acuzat penal.

Parchetul a stabilit că șoferul TIR-ului va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *