Vezi ce se intampla cu sediul OMV Petrom, donat administratiei ploiestene

Luni, în ședință extraordinară, consilierii locali trebuie să aprobe un act adițional la contractul de sponsorizare dintre OMV Petrom și Primăria Ploiești, prin care se schimbă destinația sediului aflat în centrul municipiului.

Practic, nu se mai amenajează niciun Spital de Pediatrie, ci în clădirea P + 8 vor avea loc „activități culturale și artistice și acordării unor servicii de asistență socială”.

De data aceasta, Primăria Ploiești și-a luat o marjă mai mare de realizare, respectiv până la 30.06.2018.

Interesant este că deși noul act adițional este public, contractul inițial de sponsorizare, semnat de Bădescu, rămâne în continuare secret.

Și, din păcate, rămâne activată și clauza prin care OMV Petrom poate fi despăgubită cu 40 milioane lei dacă beneficiarul, respectiv administrația locală, nu respectă prevederile stipulate, inclusiv data menționată în actul adițional.

În plus, Primăria Ploiești se obligă să folosească sediul acesta minimum 15 ani: „Beneficiarul se obligă ca nici Imobilul și nici folosirea acestuia ca sedii pentru Instituții să nu formeze obiectul vreunei forme de înstrăinare, de cedare a folosinței (mai puțin cea strict necesară funcționării Instituțiilor), pe o perioadă de minim 15 (cincisprezece) ani de la data semnarii Actului Aditional nr.1 la Contract.”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *