Una dintre societatile create de Sebastian Ghita a intrat oficial in faliment. O banca are de recuperat milioane de euro

sebastian-ghita-suparatAsesoft Technologies, societate controlată indirect de Sebastian Ghiță și aflată in insolvență din iunie anul trecut, intră în faliment, anunță PROFIT.ro.

Cererea a fost depusă de administratorul judiciar numit, Via Insolv, iar decizia a fost semnată de judecători. Aceștia au încuviințat dizolvarea societății și sigilarea bunurilor din avere.

Procedura de faliment este ultima etapă a insolvenței, care se aplică unui debitor în vederea lichidării averii acestuia pentru acoperirea datoriilor neachitate.

În iunie 2016, Tribunalul Prahova a admis cererea Asesoft Technologies de intrare în insolvență pentru imposibilitatea achitării la termenele scadente a obligațiilor față de creditori, care însumau 97,9 milioane de lei (peste 21 milioane de euro).

Profit.ro a anunțat atunci că Banca Comercială Română (BCR) este cel mai mare creditor al Asesoft Technologies, în condițiile în care s-a înscris la masa credală cu 38,8 milioane de lei.

Al doilea creditor este Sunsmart Integrare IT Ploiești, care are de recuperat 26,94 milioane de lei.

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *