Un student din Prahova a fost gasit mort de niste turisti straini, tocmai pe Tampa, in Brasov

alexandru rizea decedatUn cadavru aflat în stare avansată de putrefacție a fost descoperit, marți seară, pe Muntele Tâmpa din Brașov, de niște turiști străini care se plimbau în zonă.

Aceștia au sunat imediat la numărul de urgență 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de la Secția nr. 1 de Poliție.

Miercuri, corpul a fost identificat de poliţiştii din Braşov, ca fiind al tânărului Alexandru Eusebiu Rizea, din Prahova, care în ultima perioadă se mutase la sora lui, în localitatea Popești Leordeni din județul Ilfov.
 
Conform apropiaților, tânărul în vârstă de 19 ani a plecat cu trenul spre Braşov, în urmă cu cinci zile, dar apoi nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care a fost dat dispărut.
 
Inițial, s-a crezut că Alexandru a coborât înainte de Braşov, mai ales că apăruseră informaţii că ar fi fost văzut de turişti în Sinaia, dar şi în zona cabanei Caraiman din Buşteni.
 
Din păcate, alta era realitatea.
 
Ancheta a fost preluată de un procuror, care alături de polțiști încearcă să afle motivele și împrejurarea în care s-a produs decesul.

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *