Un roman a fost difuzat in emisiunea lui Bear Grylls dupa ce s-a urcat pe Crucea Caraiman, din Busteni (VIDEO)

Flaviu Cernetescu pe Crucea Caraiman in emisiunea lui Bear GrylssCelebrul realizator britanic de emisiuni dedicate sporturilor extreme și tehnicilor de supraviețuire, Edward Michael (Bear) Grylss, a acceptat să difuzeze imagini cu un român.

Fostul luptător din regimentul 21 SAS a fost impresionat de Flaviu Cernetescu (33 de ani), după ce acesta i-a trimis un film în care sfidează înălțimile și gravitația.

Imaginile, filmate în vara anului 2015, au fost difuzate în această săptămâna, în emisiunea Bear Grylss Adventure, sub  denumirea de „Daredevil Free Climber Conquer”.

Românul a escaladat cu mâinile, fără sisteme de siguranță, cunoscuta Cruce Caraiman, din Bușteni.

Monumentul dedicat eroilor din Primul Război Mondial a fost ridicat la altitudinea de 2291 m și are o înălțime de 28 de metri, cât un bloc cu 8 – 9 etaje.

Autoritățile locale nu au comentat situația, deși gestul făcut de Cernetescu este interzis.

https://youtu.be/QH3GramKc7k

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. HelloBușteni

    Autoritatile nu numai ca nu au comentat gestul dar chiar l-au difuzat. Urmeaza statuia eroului Musat din centrul orasului?

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *