Un prahovean a incercat sa scape de politie, dar a lovit cu masina un cap de pod. Avea motive serioase!

accident-cap-de-podÎn timp ce efectuau serviciul de patrulare în comuna Măneciu, un echipaj al postului de poliție din localitate a observat un autoturism circulând din sens opus, care, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc pe o altă stradă. La scurt timp, autovehiculul a lovit un cap de pod, încetinând deplasarea.

Polițiștii au constatat că niciunul dintre cei doi ocupanți ai autovehiculului, localnici, nu a suferit leziuni, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.

În schimb, în urma testării conducătorului auto cu etilotestul, aparatul a indicat o îmbibație alcoolică de 1,21 mg/l de aer expirat.

Ulterior, șoferul a fost transportat la Spitalul Vălenii de Munte pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, a fost reținut permisul persoanei respective, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *