Un ploiestean acuza hypermarketul Cora ca una afiseaza la raft si altfel taxeaza clientii la case (UPDATE)

UPDATE: Reprezentanții CORA București au contactact cumpărătorul și i-au cerut să vină cu bonul la magazinul din Ploiești, pentru a primi dublul diferenței de preț plătite.

Buna ziua, sesizarea a fost preluata de colegi. Va puteti adresa in continuare Serviciului Clienti din magazin cu bonul pe baza caruia se poate aplica procedura de dublu ramburs. Multumim frumos!, au scris cei de la CORA.

cartofi Cora PloiestiUn ploieștean a avut parte de o experiență neplăcută la unul dintre cele mai importante magazine din municipiu, chiar înainte de Crăciun. Omul a cumpărat un produs alimentar de la hypermarketul Cora și a văzut că plătește mai mult decât trebuie.

Conform prețului de la raft, un kilogram de cartofi pentru copt costa 6,49 lei, în timp ce cartofii albi sau roșii aveau prețul de 4,49 lei/ kg.

Nu mică i-a fost mirarea cumpărătorului când, odată ajuns la casă, a văzut pe bonul fiscal că pentru același produs a plătit în realitate 19,99 lei.

Reprezentanții Cora i-au cerut scuze clientului și au dat vina pe casieriță, deși este puțin probabil ca aceasta să fi greșit, mai ales că pe bon apare clar numele produslui – cartofi. Ba chiar s-au oferit să-i returneze diferența de bani.

„Eu am cumpărat cartofi de 6,49 de lei punga de 2,5 kg. Asta am avut. La casă apare cartofi de fiert, dar nu exista acel produs. De aceea au vrut să îmi dea banii înapoi”, ne-a declarat persoana care ne-a trimis fotografiile.

Problema este că astfel de cazuri nu fac altceva decât să spulbere încrederea cumpărătorilor, care de acum probabil vor verifica fiecare bun achiziționat.

Poate cu această ocazie se autosesizează și Protecția Consumatorului…

P.S. Așteptăm un punct de vedere de la CORA, pe e-mail: maxmedia_ro@yahoo.com

bon fiscal Cora cartofi cora

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

6 Comentarii

 1. jula

  Pă-n puii mei, sunteți plecați cu capra: ce iedul meu de legătură are prețul de la „cartofii ptr. copt”, din poză, cu prețul la „cartofii pt fiert”, de pe bon?

 2. Max-Media.ro

  Nu are niciuna. Pentru ca nu exista produsul CARTOFI DE FIERT. Si daca aveti ceva de comentat, nu mai injurati sub protectia anonimatului.
  P.S. Apropo, va identificam usor dupa IP, indiferent ce e-mail fals folositi.

 3. Oana

  Bine ma oameni buni pai dacă un kg e 6,49 și pe bon scrie 2,5 kg nu e normal sa coste cam atât?

 4. haitodo

  Folosim si noi logica? Sunt doua produse total diferite. Casierul nu a bifat produsul, l-a cautat manual si a selectat gresit. Intentionat sau neintentionat. Cora nu are nicio vina.

  PS: Nu dau doi bani pe Cora, nu am fost in Cora niciodata, nu sunt vanzator. Lucrez intr-un notariat. Pace manipulatorilor de stiri.

  PS: nici nu fac cumparaturi niciodata, pt ca sunt prea lenes.

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *