Un interlop din Campina a fost extradat din Franta si preluat de politistii prahoveni

Marian Brotoiu Piciu Campina

Polițiștii judiciariști l-au adus, aseară, pe Marian Brotoiu, zis „Piciu”, un interlop din Câmpina, care a devenit cunoscut prin agresivitatea sa și prin scandalurile în care era implicat. În 2016, același personaj a fost acuzat în dosarul de trafic de droguri, în care era implicat și Cheloo.

Bărbatului i s-a confirmat mandatul de arestare preventivă, emis pe numele său de către Judecătoria Câmpina.

El a fost prins în Franța și extrădat. 

Acesta era urmărit naţional, întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat de arestare preventivă emis de Judecatoria Câmpina, pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, mărturie mincinoasă, amenințare și distrugere.

Inculpatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina.

El reușise să fugă din țară, imediat după ce a scăpat de arestul preventiv și de arestul la domiciliu, anul trecut. 

Marian Brotoiu este foarte cunoscut în zona Câmpinei pentru violența sa. În 2011, a provocat o altercație în comuna Telega și a bătut polițistul care a intervenit să aplaneze scandalul.

În 2012, în Câmpina, a lovit un alt polițist și a spart geamurile mașinii de poliție. A primit atunci o pedeapsă de opt luni cu suspendare, instanța considerând că fapta nu este atât de gravă încât Piciu să meargă la pușcărie. În urma apelului făcut de procurori, a primit trei ani de închisoare cu executare, dar a fost eliberat condiționat după un an și jumătate.

În primăvara lui 2016, Marian Brotoiu a fost arestat preventiv pentru deținere și trafic de droguri, în dosarul în care era implicat și Cheloo, solistul trupei „Paraziții”. După trei luni, măsura arestului preventiv a fost schimbată cu arestul la domiciliu, iar ulterior cu măsura controlului judiciar.

FOTO: captură video

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *