Un copil talentat din Ploiesti i-a lasat muti pe membrii juriului de la „Romanii au Talent” (VIDEO)

Romanii au Talent 2016 Eduard Stoica 9 ani PloiestiFlorentin Eduard Stoica are numai 9 ani. Deși este unul dintre cei mai tineri concurenți prezenți vreodată în concurs, puștiul din Ploiești i-a lăsat muți de uimire pe cei patru membri ai juriului de la Românii au Talent, emisiunea difuzată de PRO TV.

Copilul a interpretat într-o manieră personală și totodată originală piesa trupei The Animals, din 1964, „House of Rising Sun”.

Cel mai impresionat a fost Florin Călinescu, juratul care l-a fluierat și l-a rugat pe Eduard să cânte doar din voce, fără melodie.

La final, toată lumea a fost de acord că puștiul merită să meargă mai departe în concurs.


Romanii au talent 2016: Eduard Stoica – Interpreteaza piesa House of the Rising Sun pe vocearomaniei.protv.ro

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. nelu

    Max media Ploiesti,aveti de dat un miel lui Florin Calinescu pt. ca la-ti botezat in Calin Florinescu! Nu o luati in nume de rau, dar acest actor de comedie,este foarte cunoscut,si nu trebuia batjocorit? Scuze pt.observare!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *