Traian Basescu are o noua problema in justitie, dupa dezvaluirile lui Ghita de pe Romania TV

Sebastian-Ghita-Traian-BasescuCa urmare a vehiculării în mass media a unor informaţii privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă în care este redat un dialog între fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi o altă persoană, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de 4 ianuarie 2016, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianuarie 2017 pe postul România TV.

În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare.

Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.  

  • Ce a spus Sebastian Ghiță la România TV

Sebastian Ghiţă a făcut publică o discuţie a lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte de stat a fost înregistrat în timp ce vorbea despre dosarul lui Dan Voiculescu şi judecătoarea Camelia Bogdan.

„Sunt multe persoane cărora în aceşti 10 ani li s-au făcut mari nedreptăţi, cazurile pe care le cunosc îndeaproape, cu amănunte, şi ştiu cât de nedrept, incorect, au fost aranjate. Măsluite sunt cel al lui Adrian Năstase, Sereş, felul în care lui Geană i s-au furat alegerile, felul în care au fost păcăliţi milioane de români la suspendarea lui Băsescu, felul în care a fost deturnată voinţa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi. Cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan şi judecătorul Mustaţă, felul în care s-a măsluit dosarul Voiculescu- Bendei, felul în care s-a aranjat dosarul Sârbu pe adresa secretă a lui Florian Coldea, felul în care s-a măsluit dosarul Pescariu- Stelian Gherghe, Microsoft, şi cazul fostului ofiţer SRI, Daniel Dragomir şi al legăturii sale cu firma de PR a SRI-ului şi a Mihaelei Nicola. Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultaţi-l pe fostul preşedinte Traian Băsescu ce povesteşte despre întâmplările din biroul său pe care le-a înregistrat, întâmplări înregistrate în prezenţa lui Florian Coldea, a Codruţei Kovesi, a Cameliei Bogdan.”, a spus Ghiță.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *