Tariceanu, referindu-se la nominalizarea ca si candidat PNL a lui Marian Munteanu: „O imbecilitate”

Calin Popesci TariceanuCopreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat la Ploieşti că este o „imbecilitate” decizia PNL de nominalizare ca și candidat la Primăria București a lui Marian Munteanu. Acesta crede că preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, este obligat să se opună prin veto sau să îşi dea demisia.

„Tristeţea este şi mai mare când este completată de ceea ce văd ca spectacol politic în PNL, fostul Partid Naţional Liberal, noul Partid Naţional Liberal cum i se spune astăzi, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovadă că promovează drept candidat la Primăria Bucureştiului un om care este exponentul mişcării neolegionare din România de astăzi. Cum mai poate PNL să se revendice ca partid liberal? Cum mai poate el să pretindă că reprezintă valorile consacrate ale liberalismului?”, a spus Tăriceanu în discursul susținut la evenimentul de lansare a candidaților ALDE Prahova pentru alegerile locale.

“Mai mult de atât, cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astăzi de a desemna un astfel de candidat, este ca preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, să opună veto-ul său, moral şi politic, acestei decizii. Cealaltă variantă este să-şi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL, dacă rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe şi care l-au purtat până în ziua de astăzi.”, a mai afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *