Sesizarea facuta de un cititor din Campina nu se confirma: Nu au fost constatate nereguli, sustine IPJ Prahova

camion lemne Prahova1În urma sesizării primite la adresa redacției din partea unui bărbat din Câmpina, pe care am semnalat-o în articolul „Cititorii sesizeaza: Un camion transporta, zilnic, lemne de la Valea Doftanei spre Ploiesti” , Inspectoratul de Poliție Prahova a reacționat cu promtitudine și a ordonat verificări.

Conform mesajului de mai jos, „nu au fost constatate nereguli în ceea ce privește aspectele semnalate”.

Asta înseamnă că transportul de lemne făcut de camionul cu numărul de înmatriculare PH-11-XHL a fost perfect legal.

De altfel, și patronul firmei ne-a contactat ca să ne spună exact același lucru.

Max-Media.ro nu vrea să descurajeze persoanele care vor să semnaleze transporturi suspecte de lemne, în proiectul radarul pădurilor, dar le atenționează să nu cadă pradă scenariilor alarmiste, fără dovezi palpabile. Oricine se poate înșela.

2214

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

3 Comentarii

  1. Cetatean

    Data viitoare informati-va mai bine pe cine ajutați in campanie, nu ii mai publicați știri aiurea pt ca oamenii și-au făcut deja o impresie despre cei 4 ani cat a fost primar si măgăriile lui.

  2. ionut

    In fiecare zi dimineata pleaca 2 camioane pline cu lemne din Campina de la peco defintat in jurul orei 6.30. ,,,,7. Si nimeni nu ia nici o masura ca patronul este un fost politai

  3. Ionut bB

    De ce nu pot unii sa doarma..ca transporta omul ala niste lemne..Parca lua de la el din gradina…dar asta e nivelul unora..daca ei nu pot sa reuseasca in viata macar sa incurce si pe altii…Ar trebui sa va fie rusine pentru ce ati facut….cand alte lucruri mai importante sunt de semnalat……..cel ce a facut constatarea asta e genul de om care nu ar ajuta un om care isi ia bataie pe strada…..dar sa constate ceva ce nu.l afecteaza cu nimic nu ii e frica.

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *