SC Hidro Prahova incearca sa scape de bacteria din sistemul de alimentare cu apa al orasului Breaza

cisterne apaLuni, 15 februarie 2016, SC Hidro Prahova SA a întrerupt alimentarea cu apă în orașul Breaza, deoarece spală și dezinfectează rezervorul principal de apă și conductele aferente.

S-au efectuat probe și s-a curățat conducta magistrală, în acest moment fiind în desfășurare operațiunea de dezinfectare a conductei, urmând ca apoi să se preleveze probe din apă, în vederea punerii în funcțiune a aducțiunii de apă de la Paltinul.

Pentru că în oraș lumea nu mai are nici de unde să bea, dar nici posibilitatea să facă o baie, ISU Prahova a adus 25.000 litri de apă.

Cisternerle au fost amplasate în locațiile indicate de Primăria orașului Breaza (Cartier blocuri Piață, Cartier blocuri Aleea Parcului, Cartier Valea Târsei, Cartier Capul Câmpului, sediul Primăriei).

De asemenea, ISU Prahova a pus la dispoziția administrației locale două statii pentru potabilizarea apei, ce au fost amplasate la Fabrica de Pâine și la Școala Generală „Constantin Brâncoveanu”.

CITEȘTE ȘI: Sistemul de alimentare cu apa din Breaza, contaminat cu bacterii si dupa modernizarea partiala

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *