Rusinate in urma articolului, autoritatile din Breaza au decis sa scoata pomii din mijlocul trotuarului

trotuarul cu copaci Breaza 3Știrea publicată marți seara de max-media.ro, referitoare la ciudățenia apărută pe strada Erou Caporal Dumitrache din Breaza, acolo unde trotuarul a fost turnat în jurul unor pomi, precum o pârtie de slalom, și-a făcut efectul. Rușinate, autoritățile locale au dat ordin, miercuri dimineață, ca lucrurile să intre în normal.

CITEȘTE ȘI: Dorel loveste din nou, in Prahova! La Breaza a aparut trotuarul cu pomi, unde oamenii nu incap

copaci scosi din trotuar Breaza 3Astfel, un muncitor s-a prezentat la fața locului și, cu ajutorul târnăcopului și a unei lopeți, a încercat – nu cu mare succes – să spargă asfaltul pentru a scoate pomii din mijlocul trotuarului.

Probabil, după câteva ore de eforturi, a reușit.

Cert este că dacă nu era difuzată știrea, care a devenit viral pe rețelele de socializare, nu s-ar fi întâmplat nimic, iar proiectul pe fonduri europene nu ar fi putut fi recepționat.

Mulțumim cititorilor, ei sunt autorii morali ai acestei schimbări de atitudine din partea autorităților din Breaza.

FOTO: Dan Stefanescu

copaci scosi din trotuar Breaza

trotuarul cu copaci Breaza 2

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *