Romanii vor plati datoria TVR, facuta de un management defectuos, a stabilit Guvernul Ciolos

TVR_1dec2013

Guvernul Cioloș vrea să mai bifeze o decizie controversată, care se adaugă la bilanțul din ce în ce mai slab al actualului executiv.

Legislaţia actuală va fi modificată prin OUG, probabil miercuri, astfel încât datoria TVR la EBU – acumulată în perioada 2008-2016, din cauza managementului defectuos – şi care se ridică la 17 milioane de franci elveţieni (peste 15 milioane de euro) să poată fi catalogată drept „datorie publică” şi să fie plătită de la bugetul de stat.

„Legea va fi schimbată prin ordonanţă de urgenţă, cel mai probabil în şedinţa viitoare a Guvernului, astfel încât cadrul legal să permită catalogarea datoriei TVR la EBU ca fiind o datorie publică. Astfel se va da posibilitate Executivului să o plătească de la bugetul de stat fără a fi considerat ajutor de stat”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Curiosu'

    Permite UE ? Dar responsabilii magementului defectuos de ce nu sunt trasi la raspundere ? Si daca se plateste datoria si ulterior OUG nu trece de Parlament cine acopera paguba ? Ciolos si ministri sai ?

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *