Razie a politiei la un depozit din orasul Baicoi. Zeci de muncitori lucrau fara forme legale (VIDEO)

munca la negru depozit BaicoiLa data de 16 martie a.c., polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au organizat o acțiune la un depozit de legume și fructe din orașul Băicoi.

Depozitul este punctul de lucru al două societăți comerciale, una cu sediul în Prahova, iar cealaltă în Argeș, ce au ca obiect de activitate depozitarea, ambalarea și comercializarea de legume și fructe.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat 46 de persoane angajate fără forme legale, care locuiesc în localitățile rurale din zona orașului Băicoi.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor 310 tone de legume și fructe, urmând a se stabili legalitatea provenienței acestora.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și primirea la muncă a mai mult de 5 persoane fără forme legale de angajare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Departamentului de Informații și Protecție Internă.

La acțiune au participat și jandarmi.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

2 Comentarii

  1. aurelia

    credeti ca la depozitul de legume fructe din C-ta varianta toti lucratorii sunt cu forme legale? s-au toata marfa este cu acte in regula ? acolo evaziune fiscala care se extinde inclusiv in magazinele alimentare de la sate ,comune .Paronii se aprovizioneaza de la acel depozit fara a solicita factura fiscala ,introduc marfa in magazinele lor si o pun la vanzare tot fara forme legale si uite asa lantul slabiciunilor si evaziunea in floare.ANAF sa-i ia la scuturat mai des macar de frica sa se mai abtina comerciantii hotarati sa se imbogateasca prin evaziune fiscala.

  2. Contra Aurelia

    Aurelia intainte sa vorbesti taci ca pe bune esti o mare proasta, tu nu poti sa realizezi ce business e asta, cand cumperi 1000 tone de marfa si dupa sortare ramai cu 600 si din 600 bagi in supermarkete 400 ca 200 sunt refuzate de supermarkete pe care pierzi drumurile la cuca macaii pe tir si pe angajati la negru sau cu taxe zi de zi, taci ca esti fraiera si nu gandesti fa tu un business dasta si supravietuieste aici cu el si dupa aia vorbeste, plus toate costurile de electricitate freon si toate cele , inapto tu nu ai 1000 de lei in banca sa te duci in concediu si dai comentari pe forumu asta, fa tu ceva mai bine decat altii si dovedeste inainte sa vb, ca de comentatori cu fara un leu in buzunar ne-am saturat, mu** in romania e ieftina, pupa in cur anafu, e ceea ce era si inainte ca au scris pe masini si a investit statu in cateva sute de angajati si masini, intereseazate ca tot aceleasi persoane sunt la conducere si tot aceasi mafie e, crezi ca daca e ANAF acum e mare regularitate in ro? iti dau eu exemplu MEDICER, vand plante plafare de ani de zile oameni mor se imbolnavesc nu platesc taxe de 7 ani, se judeca in toate tribunalele si ei sunt tot in libertate, tot fac business, in fiecare an au perchezitii, sechestre, reclamatii, si tot in picioare sunt si asa va fi mereu fiindca romania este o tara de spalat pe jos pentru celalte si asa va ramane mereu frontiera dintre eu si rusi

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *