Rascoala in PSD Prahova inainte de alegerile parlamentare? Valvataia pleaca de la Ploiesti, dar se pare ca se stinge repede

Donald Constantin SGUDecizia unuia dintre vicepreședinții PSD Ploiești a provocat stupoare și poate declanșa probleme serioase chiar înainte de declanșarea campaniei pentru alegerile parlamentare.

Luni seara, Donald Constantin a confirmat că își va depune demisia, ca urmare a faptului că pe listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat nu apare niciun reprezentant al PSD Ploiești.

Reamintim că, în urma CJEx și CNEx, de pe listele PSD Prahova au dispărut sau au fost împinși pe locuri neeligibile senatorul Augustin Mitu, președintele PSD Ploiești – Cristian Ganea și consilierul local George Botez, dar și alți reprezentanți ai organizației municipale. 

Nu pot înțelege decizia conducerii partidului și consider că organizația municipală este defavorizată în mod evident. Sunt în consens cu colegii mei, care sunt nemulțumiți, și ca atare mâine dimineață îmi voi depune oficial demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Ploiești, dar și din partid. Este posibil ca și alții să îmi urmeze exemplul.„, a declarat Donald Constantin pentru max-media.ro.

Contactat telefonic, președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea a precizat: „Din ce cunosc eu, niciun alt membru al organizației municipale nu mai dorește să-și dea demisia. Eu am încercat s-l opresc și pe dl. Constantin, dar se pare că decizia a fost luată. Sper că știe ce face.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru max-media.ro că, după ce vedea demisia negru pe alb, va avea o reacție în cursul zilei de marți: „Nu pot comenta până nu văd motivele demisiei dlui Constantin.”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

2 Comentarii

  1. Pingback: Revista presei 08.11.2016 - Departamentul de Comunicare PNL PRAHOVA

  2. Pingback: Donald Constantin, lider PSD Ploiesti: „Mi-am dat demisia din partid, impreuna cu alti 30 de membri” - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *