Principesa Margareta, de la Sinaia: Sa ne rugam pentru ca Majestatea Sa sa nu sufere si sa aiba zile linistite

principesa-mostenitoare-margaretaPrincipesa Margareta, Custodele Coroanei, le-a transmis românilor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Peleş din Sinaia, cu prilejul aniversării sale, să se roage pentru ca Regele Mihai să nu sufere şi să aibă zile liniştite în continuare, scrie MEDIAFAX.

„În ziua de 26 martie noi sărbătorim proclamarea Regatului României. Majestatea sa doreşte ca întreaga societate să fie solidară în sărbătoarea celor 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României şi a statului român modern. Să ne rugăm pentru ca Majestatea Sa să nu sufere şi să aibe zile liniştite. Cel mai bun fel de a ne arăta mândria şi respectul pentru Rege este să fim patrioţi, să dovedim înţelegere şi conştiinţă civică, să ne respectăm unii pe alţii, să arătăm de 10 mai că sărbătoarea naţională a independenţei şi suveranităţii noastre se află în inima noastră.” a transmis Principesa Margareta, Custodele Coroanei.

Principesa Margareta a României a fost desemnată Custode al Coroanei după retragerea din viaţa publică a Regele Mihai I, anunţată oficial pe 2 martie.

Regelui i s-au depistat probleme grave de sănătate, iar în urma deciziei de a sta la adăpost de viaţa publică, Regele Mihai I transmis următorul mesaj: „În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei”.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *