Primaria Ploiesti actualizeaza Planul Urbanistic General si le cere firmelor sa completeze un chestionar

Primăria municipiului Ploiești reactualizează planul urbanistic general al orașului. Ca parte a acestui proiect, administrația își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile și preferințelor de localizare ale agenților economici.

În acest scop, Primăria Ploiești solicită agenților economici (firmă, pfa, societate, ong etc) să completeze chestionarul următor: http://goo.gl/forms/erTVgRyoHX

Administrația orașului susține că echipa care se ocupă de preluarea, prelucrarea și interpretarea datelor va asigura anonimitatea respondenților, rezultatele urmând a fi publicate pe site-ul primăriei municipiului Ploiești într-o formă sintetică.

Chestionarul – care poate fi accesat și de pe pagina de internet a primăriei: www.ploiesti.ro – va fi folosit exclusiv în scopul menționat, servind astfel susținerii unei dezvoltări durabile a orașului.

Interesant este că acest chestionar poate fi completat și de firme, PFA-uri sau ONG-uri cu sediul în localitățile: Ariceștii Rahtivani, Băicoi, Bărcănești, Berceni, Blejoi, Boldești Scăieni, Brazi, Bucov, Dumbrăvești, Păulești, Plopeni, Târgușoru Vechi și Valea Călugărească.

Ceea ce pare destul de ciudat, deoarece avem comune limitrofe Ploieștiului, precum Ariceștii Rahtivani, Păulești, Bărcănești, Bucov, Berceni, Blejoi, Târgșoru Vechi, care ar putea intra într-o zonă metropolitană, pe când celălalte orașe sau comune nu au această calitate.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *