Presedintele PNL Prahova a pus degetul pe rana: „Exista organizatii judetene in care liderul se teme ca va fi sabotat”

Iulian Dumitrescu PNLSenatorul Iulian Dumitrescu și-a uimit colegii la Consiliul Național al PNL, care a avut loc la Poiana Brașov, în week-end-ul care a trecut. Președintele liberalilor prahoveni a avut un discurs extrem de pertinent, făcând o analiză corectă a stării actuale în care se află partidul. 

Iulian Dumitrescu a pus degetul pe rană, vorbind despre organizații în care există conflicte deschise între colegi și unde „liderul se teme că ar putea fi sabotat de cel sau cei nemulțumiți, mai ales la alegerile europarlamentare și prezindențiale”.

Liderul de grup din Senat a vorbit și despre o altă problemă a PNL, respectiv despre faptul că există organizații județene care pierd constant alegerile. 

„În PNL există organizaţii care nu au performat şi care nu vor performa niciodată dacă nu se schimbă ceva. Trebuie să ne hotărâm dacă schimbăm sau nu ceva în aceste organizaţii şi până la ce nivel să mergem cu schimbările. Eu îmi doresc să avem o bună organizare şi să creăm premisele reeditării “marii guvernari liberale” din perioada de glorie a PNL şi a lui I.C. Brătianu”, a spus președintele PNL Prahova. 

Acesta a mai propus comasarea organizațiilor studențești cu cele de tineret, pentru a obține o structură mai puternică.

Iulian Dumitrescu a criticat și actuala putere politică: „Dacă PSD guvernează încă 3 ani şi 3 luni, până la următoarele alegeri, în felul în care guvernează acum, economia României va arăta ca după un război nuclear, iar noi vom guverna peste o economie în ruine. PNL are nevoie de o politică de alianţe pragmatică, pe termen scurt şi mediu, pentru a prelua, în orice moment, guvernarea din mâinile PSD. Altfel riscăm să rămânem mult timp, de acum încolo, în opoziţie.” 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *