Prahova: Vezi ce a patit un tanar de 19 ani, tras pe dreapta de un echipaj al politiei rutiere

accident-masina-rasturnata-noapteaPolițiștii din Văleni, au efectuat semnal de oprire față de conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe DN 1, în localitatea Măgurele, din direcția Ploiești către Văleni.

Întrucât șoferul nu s-a conformat, echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia. Mașina condusă de suspect a virat către comuna Bălțești.

La o distanță de aproximativ 300 de metri, autovehiculul a fost găsit răsturnat în afara părții carosabile, iar conducătorul auto a încercat să fugă pe câmp.

Polițiștii l-au prins, stabilind, totodată, că acesta are 19 ani și este din comuna Iordăcheanu.

De asemenea, polițiștii au descoperit și motivele pentru care șoferul a încercat să fugă: consumase alcool (0,33 mg/l în aerul expirat) și nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Din acest motiv s-a ales cu dosar penal.

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *