Prahova: Incredibil ce a gasit un hot, intr-o locuinta din orasul Valenii de Munte

hot nepretentiosPolițiștii din Vălenii de Munte au fost sesizați privind săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-o locuință din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, judiciariștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei – un bărbat de 51 de ani, din comuna Măgurele.

S-a reținut faptul că acesta ar fi pătruns într-o locuință din oraș, în timp ce nimeni nu era acasă și ar fi sustras mai multe bijuterii din aur şi argint, stilouri din aur, ceasuri de fabricaţie elveţiană şi băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Vălenii de Munte, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *