Prahova: Doua femei insarcinate au ajuns la spital, dupa accidentul provocat de un microbuz

microbuz Ave Diana accidentDouă femei însărcinate în 8, respectiv 12 săptămâni, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în urma unui accident produs pe DN1, în zona Movila Vulpii (lângă Ploiești).

Conform poliţiştilor, un microbuz care circula pe traseul Ploieşti – Azuga nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit un autoturism, din spate.

În microbuzul care aparține firmei Diana PA SRL (Ave Diana) din Câmpina se aflau 12 pasageri, între care o femeie însărcinată și un copil de trei ani, în timp ce autoturismul era condus de un membru al trupei de striptease masculin Taboo Boys, iar în dreapta se afla soția sa, însărcinată.

În urma impactului, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția va deschide dosar penal pentru vătămare corporală, urmând ca procurorul să stabilească dacă există o culpă în cauză.

FOTO: Diana Frîncu, Observatorulph.ro

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *