Politistii rutieri din Buzau au ramas masca dupa ce au aflat detalii despre un accident

masina_rasturnataLa data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, a fost sesizată producerea unui accident rutier pe raza localităţii Stănceşti, pe drumul comunal 16.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vadu Paşii, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară din direcţia Vadu Paşii către Săgeata, pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un sanţ marginal din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din autovehicul, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, care au fost transportaţi la spital.

Tot din verificările efectuate a reieşit faptul că autovehiculul ar fi fost sustras din curtea unui imobil, din aceiaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *