Politistii din toata tara il vor saluta, duminica dupa-amiaza, pe colegul din Viseul de Jos, injunghiat la post

Gheorghe NistorPolițiștii prahoveni, ca și toți colegii lor din țară, vor ține un moment de reculegere pentru Gheorghe Nistor, șeful postului de poliție din Vișeul de Jos, găsit înjunghiat mortal chiar în sediul instituției. Conform ordinului dat de chestorul Bogdan Despescu, șeful IGPR, evenimentul va avea loc la ora 14:00.

Timp de un minut, polițiștii vor înceta orice activitate și vor păstra un moment de reculegere, iar cei aflați în deplasare cu autospecialele de serviciu se vor opri, vor coborâ și vor saluta.

Gheorghe Nistor a fost ucis în 4 ianuarie, în timp ce se afla la birou, cu mai multe lovituri de cuţit.

El a fost găsit spre seară, în jurul orei 19.00, într-o baltă de sânge şi cu haina trasă peste cap, de către colegul său, care a descuiat biroul cu cheile de rezervă. Criminalii au plecat şi au încuiat uşa, luând cu ei cheile de la birou.

Șeful postului de poliție din Vișeul de Jos avea 48 de ani, din care 21 de ani de muncă în slujba comunității.

Cei doi suspecți de crimă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Bărbaţii au fost identificaţi la scurt timp. A părut crima perfectă, dar un amănunt i-a dat de gol pe cei doi asasini: un smoc de păr găsit în mâna agentului Nistor, care a ajutat la stabilirea ADN-ului unuia dintre criminali.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *