Ploiesti: Primarul Adrian Dobre vrea sa faca un nou spital municipal de urgenta. Vezi ce locatie a fost aleasa

locatie Spital Municipal de Urgenta PloiestiAdrian Dobre a anunțat demararea procedurilor de achiziție pentru studiul de prefezabilitate în vederea construcției noului Spital Municipal de Urgență. Propunerea face parte din proiectul său administrativ, pentru care a primit votul ploieștenilor la alegerile locale din iunie 2016.

Primăria Ploiești a estimat o valoare de 10.000 lei pentru acest studiu, recomandând ca posibilă viitoare locație un teren de circa 2 hectare, aflat pe strada Torcători, unde a fost o unitate militară.

În același spațiu, municipalitatea se chinuie să finalizeze construcția căminului de bătrâni, un proiect finanțat cu fonduri UE.

Edilul Adrian Dobre crede că viitorul spital ar putea costa până la 50 milioane de euro, iar principalele surse ar proveni de la Compania Națională de Investiții, de la Ministerul Sănătății și din bugetul local.

Noul Spital Municipal de Urgență ar trebui să preia pacienții de la Spitalul Schuller și de la Spitalul de Pediatrie, urmând să fie o unitate de grad 3.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *