Ploiesti: Dupa o lunga perioada, se refac marcajele rutiere. Vezi ce firme se ocupa

marcaje-rutiere-PloiestiPrimăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că s-a semnat contractul pentru realizarea  marcajelor rutiere la nivelul municipiului cu asocierea SC VESTA INVESTMENT SRL, lider, alături de SC INDUSTRIE MICĂ SA, SC MAXIDESIGN SRL și SC DUAL MAN SRL.

În acest context, s-a transmis comanda pentru efectuarea lucrărilor de marcaj rutier pe următoarele artere rutiere importante:

  • B-dul București –  Piața 1 Decembrie;
  • B-dul Republicii  pe tronsonul de la intersecţia cu str. Alba Iulia   până la giratoriul de la  Catedrala Sf. Ioan;
  • strada Găgeni pe tronsonul dintre strada Alba Iulia și Șoseaua Nordului;

Totodată, s-a decis ca trecerea de pietoni aflată la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Calomfirescu să fie mutată cu 50 m spre sensul giratoriu aflat la intersecția străzilor Gh. Doja și Ștrandului.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. nelu

    Bai fratilor,cine-i cretinul care a spus sa se mute trecerea de pietoni cu 50 de metri de la intersectia Gh.Doja cu Calomfirescu spre sensul giratoriu spre bariera Bucov??? Sunteti sanatosi la cap,sau HANDICAPATI MINTALI????? Se gindeste cineva la oamenii care vin pe jos,(mai ales Handicapati cu adevarat,nu presupusi) dinspre Centru la Mall,sa faca cumparaturi si mai trebuie sa mearga 50 de metri in plus cu 50 de metri innapoi,si apoi cu cumparaturile (deci cu greutate),pt,cretinii care nu gindesc,sa se duca inca 50 de metri spre sensul giratoriu,ca sa aiba de unde sa se intoarca,deci 200 de metri cel putin sa-i faca in plus dupa mintea unor Idioti de REBUTURI UMANE care nu gindesc?????? Aveti de gind sa faceti ceva BUN in Ploiestiul asta???? AVIZ PT.D-NUL PRIMAR DOBRE,CARE VREM SI UN RASPUNS !!! Si poate d-nul Primar Dobre rezolva si cuuu Miiiile de Piloni montati pe sute de strazi pe trotuar,ca sa impiedice masinile sa parcheze, numai sa dea amenzi Ilegale si sa se Imbogateasca firmele FANTOMA, ALIATE PRIMARIEI,MAI ALES IN LOCURI F.AGLOMERATE DIN CENTRU,HALE,SUD,NORD,VEST SI CAM IN TOT ORASUL UNDE AU NEVOIE SOFERI DE ELE,MAI ALES CA MASINILE IN PLOIESTI SAU DUBLAT,SI IN LOC SA SE FACA LOCURI DE PARCARE,PRIMARIA LE ANULEAZA SI PE CELE EXISTENTE ???? AR TREBUI PRIMARIA D-LUI DOBRE SA SE OCUPE DE ZECILE DE STRAZI,MAI ALES DIN CENTRUL PLOIESTIULUI,CARE EFECTIV RUPI MASINILE SI NIMENI NU SE INTERESEAZA SAU GINDESTE?????? Aici o sa va dau citeva strazi care trebuiesc reabilitate de la zero: str.Diligentei,Barbu Delevrancea,Iasului,si zeci de strazi care lasa de dorit in orasul Ploiesti,si (INTELECTUALII ???), se ocupa numai de afacerile si averile lor personale pe banii nostri,,in loc sa se ocupe cu adevarat de,si pt.posturile care le ocupa si sunt platiti din banii Ploiestenilor. Adevaratii Patrioti Romani si Ploiesteni,stam si ne intrebam cit mai rezista CRIMA ORGANIZATA IN ROMANIA????????????? Cu mult respect pt.d-nul Primar Dobre,si poate noi Adevaratii Patrioti Ploiesteni primim si un raspuns favorabil din partea d-lui Primar Dobre,ASTEPTAM CU NERABDARE UN RASPUNS FAVORABIL!!!!!!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *